I'm nothing without YOU!

hej. denna blir ännu kortare än den som jag skrev sist :p
jag vill bara säga till alla mina vänner hur mycket jag verkligen älskar er! jag har inte alltid haft vänner igenom min uppväxt så jag vill att ni ska veta att jag värdesätter er väldigt högt. de flesta av mina vänner bor inte i närheten utav mig, tråkigt nog. men eftersom jag besöker rätt många städer för D så träffar jag ju er dessutom :D i början åkte man endast för honom men nu är ni anledningen lika mycket som honom! om inte lite mer! ni gör mina resor UNDERBARA! iloveu.

nu ska jag ner på staden och köpa dojjor :o :D och plupp till piercingen i läppen ;p PUSS :*


valbo och falun

hajjjjjjjjjjjjoooooooooaaaa!
jag är väldigt stressad och känner att jag har bråttom så det här får bli en kort jävel :p
i fredags var jag i FALUUUUUUUUUUN med jenny penny. det började 19:00 och jag kom dit 18:58 (y) HEJJA MIG! min sis skulle hämta mig ifrån jobbet och var sen (as usual) så vi kom typ inte iväg förrän 17:40 äta skulle dom åxå göra. så jenny penny fick vänta i nån timma, stackarn! men du är tapper, penny :)
på någe sätt och vis hamnade vi längst fram! hör och häpna! :o HAHA! först stod vi typ på 3e raden men hasade oss sakta längre och längre fram sen efter anders johanssons framträdande gick typ 5 utav fansen så vi snodde deras plats! :D en mycket lyckad kväll för övrigt! tack alla som var en del utav min kväll :) ni gjorde den fin!

så nu bär det av till valbo. EMD har signering där :) mina folks är redan där och jag sitter här hemma i pyamas (y) way to go, em. känner mig inte lika AAAAAAAAAAAAOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA längre, om ni förstår vad jag menar ;) haha! kan vara lite svårt ibland men ah. jag måste dra och fixa mig nu!! puss honeys :*

skoltrött in my ass och ballongmobil

HEY!
shit vad jag är dålig på att blogga!! :o shame on me.
en anledning är att jag just nu har praktik på gina tricot och den varar i 2 veckor framöver. ÄNTLIGEN är denna nästan slut.
jag har totalt ändrat uppfattning om jobb och skit, jag ska ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer klaga på att jag är skoltrött, att det är för mycket prov, att jag vill bli gammal och börja jobba; det vill jag verkligen inte! jobbar man i butik är arbetstiderna är kassa och man står hela dagarna. mina fötter är döende för dom som ville veta.
natten var en väldigt händelserik sådan! HAHA! jag kan inte göra annat än att skratta åt den. jag somnade 21:30 MED KLÄDERNA PÅ och vaknade vid 03:00 med mobilen i handen och på något knepigt vis så kastade jag ner den på golvet och vad stod där? JO, ett glas vatten. PLOPP! jag sprang ner för att föna den (det brukar funka varje gång) dock inte denna. så nu ser mitt batteri ut som en ballong. hejja mig! jag klarar mig fan inte utan den!!
aja, nu är det som det är :/ jag ska förresten till cypern i augusti och sen ska vi ta en tripp till egypten. FYFAN VAD KUL! :D jag ser fram emot det sjukt mycket! ge mig sommar!
nu ska jag kila. puss på er sötisar :*
förresten, vilka kommer till falun imorgon? :D

smoothie och skitungar.

hej solstrålar.
här sitter jag och knaprar marabou och jag kände för att blogga lite. idag har det varit en minst sagt underbar dag!! soooooolskeeeeen :) det gillar vi! man känner sig så mycket piggare när man fått i sig en dos D vitamin.
runt 15:00 tiden kom brorsan med sina ungar och lämnade över dom till oss. alexander och kevin. sockersöta!! alexander har precis fyllt 2 och kevin är lite drygt ett halvår. så jag, mamma och pappa har varit barnvakt hela eftermiddagen. alexander har precis lärt sig att säga emi eller typ emli :p haha! duuuuktig.
innan dom kom satt jag och sctekte bara. I 5 TIMMAR! :o så jag är lite kräftbrun för tillfället :p gjorde mig årets första smoothie åxå! massa jordgubbar, glass och lite mjölk + en finfin mixer så blev den perfekt. SÅ gott!
jag borde egentligen göra massa läxor. -.- svenska, textil, bild and so on... men det är LÖRDAG! jag tar tag i det imorgon (a) lato emelie. nej, nu ska jag göra annat, fast vad vet jag inte riktigt. hoho! kanske ner på crusingen ikväll? NÄH! bara massa fjortisar och raggare. det orkar jag inte med. ;p pusss sweets :*

image8


ica-stig och medeltiden.

EEEEEEO   :)
nu är det dags för ännu ett blogginlägg. VET NI VEM JAG SÅG PÅ LOS SOMBREROS IGÅR? :D HAHAHA! ica-stig!! det var lite kul. han satt bordet framför mig så jag hade span på han ;) eh... inte sånt span. haha! han såg  sur ut :/ pratade inge snällt med servitrisen heller. han hade nån kompis vid bordet och ändå pratade han i pelefon under hela middagen. trevlig sällskap.... zzzzz.. :p nej, ica-stig är säkert trevlig. höh! han e min nya idol :D förresten så såg han mycket äldre ut i verkligheten än på tv :o men tv, vad kan dom INTE göra? nej, nu är vi snälla.
gjorde nyss en resa i böckernas värld tillbaka till 400 ekr till 1400-talet då medeltiden existerade. vi har prov i det imorgon och jag kände att det var nödvändigt att läsa igenom allt. faktiskt väldigt intressant :)
nu måste jag fortsätta innan medium 21:00.
älska varandra NU! man har inte varandra förevigt. puss! :*

lotusminnen och kommande minnen.

hej mina små vännor :)
jag är fortfarande hemma ifrån skolan. halsen tycks fan inte bli nå bättre, och inte heller huvudvärken. kill me, somebody? eller nej :p gör fan inte det. be istället för att det ska bli bättre ;) haha! sitter och pratar med lovisa på msn och hon skickar gamla videosar ifrån lotus i eskilstuna när EMD var där. SHIT vad jag saknar den dagen. 4/4-08 - en dag jag ALLTID kommer minnas. http://tinypic.com/player.php?v=11brf47&s=3 < checka videon!!! :p just den är speciell för mig.
jag måste verkligen bli bättre på att knäppa kort! tråkigt att inte ha egna kort ifrån konserterna och jag måste ju spara dom tills jag blir gammal och visa mina barn hur knäpp jag var.... eh... eller nått :p vill inte ha barn men jag kan ju alltid visa för min man... eh... ah! HAHA! :D
jag vill verkligen HA MER PENGAR! för 15e maj är det rix i stockholm som gäller, och det kan jag bara inte missa. dagen före kommer grabbarna till täby sen eskilstuna signering 17e, och konsert i vara samma dag. vi får se :p men jag måste gå på rix iallafall.
puss :*

ny header och svenstavik.

hejhopp peeps.
erika har hjälpt mig med en ny header. tack söt! :) är inte kompis med alla på bilderna så det  kändes lite opassande, dock jag ville ha bilder på kompisar, men eftersom jag inte är värst mycket till paparazzi och hade väldigt få bilder på datorn så fick det bli såhär simpelt. känns lite ego men ni vet att jag älskar er ändå, tjejer.
igår var jag i svenstavik och såg EMD. konserten var GRYM, självfallet! men resten blev inte riktigt som jag ville men vafan! jag var där för grabbarna, dessutom hade jag en aning om hur det skulle bli. jag vet vad du har för inverkan på folk. okej, haha! alla vet inte vad jag snackar om så jag tror jag byter samtalsämne. Danny var iallafall socker!! mammi och pappi åkte med mig och att åka dit gick jättesnabbt :o men hem... shit! det  var typ den längsta resan ever kändes det som! sov på hotell, det blev lite oväntat men myyyyyyyyyys ;) nu måste jag sova. puss snuttegullisar.

RSS 2.0