...ännu mer depp för den som orkar.

hohoooooooj folks.
fy sjutton! jag känner inte alls för att skriva massa skit, för det kan ju inte vara kul att läsa?! jag vill skriva roliga saker. jag vill kunna skriva att jag mår bra och lever livet. men just nu så känns allt bara åt helvete. ...fortfarande. jag trodde att allt skulle bli bättre, men jag är verkligen på botten nu. men vad säger man? jo, det kan bara bli bättre när det är som värst. så snälla! säg att det påståendet är sant för jag känner att livslusten inte är särskillt hög för tillfället.
jag förstår verkligen inte vad det är för fel på människorna idag? eller är det samhällets fel att man får behandla en människa hur jävla illa som helst, eller är det vi som inte uppfostrar våra ungar rätt? jag vet faktiskt inte. jag vet ingenting längre. förut förlitade jag mig på alla, nu vet jag att det inte funkar att göra så.
nej! nu ska vi prata bra saker. en bra sak som jag kan komma på för tillfället är att det är kortlov! :D förutom att jag firar min valborgsmessoafton ensam så är vi iallafall lediga. WEEEY! låt oss fira... nej, nu ska jag fortsätta svälla. hejsvejs gott folk. och ni som super ikväll, sup lungt och spara de hjärnceller ni har ;)

jag är ingen.

jag är inte den du ringer när du har tråkigt.
jag är inte den du tar med på fest.
jag är inte den du stolt visar upp för dina kompisar.
jag är den du skämms för.
jag är den du gömmer.
jag är den du glömmer.

det är i sånna här stunder man verkligen inser hur ensam man är.

katja, solsken och småkryp.

tjaoaoaaaa!
jag har kommit fram till att jag alltid skriver på kvällen. kanske för att det är då jag har minst att göra. anyways... idag har det varit strålande väder :) eller inte bara idag, typ hela veckan. SÅÅÅ UNDERBART! jag har solat som f'n och det börjar ge resultat.
det värsta med sommaren är dock: SMÅKRYP! snälla, vem fan har kommit på den skapelsen? mat till fåglar och blabla. men fåglarna kan äta gräs! :D eller typ maskar och myror, endast dom kan jag leva med. inte MED men dom kan få leva i gräset :) mjaaa! kommer jag nån vart eller? iallafall så hade jag nått småkryp (vet inte vad det var, såg bara att det kröp på väggen och då fick jag PANIK så jag sprang uppför trappan) i mitt vardagsrum! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! kill me! den är fortfarande kvar, men det är INTE jag. nån som vill komma och vara hjälte för en dag?
idag har jag varit i valbo (shopping centrum) och kikat runt lite med katja! :D det var över ett år sedan vi sågs sist. :o tiden går så ofattbart fort. det var sjukt trevligt att se henne igen <3. jag såg massa roliga sjalar, tröjor och små väskor som jag blev kära i, men med 20 spänn till bussen hem så blev det inte ens ett tuggummi. mamma får bjussa mig på nått sen!
ska jag försöka sova eller sitta uppe och oroa mig över krypet? what do you think? humm... sleep maby? YEAH! puwss&natt sockerbitar :*

virkning och kär på nytt.

godkväll sockerbitar.
jag mår bättre idag! fortfarande inte på topp, men mycket bättre. :)
idag var skuulan kul. eller ah, så kul som det kan bli iallafall. fick mycket gjort. har påbörjat mattan och börjat virka en halsduk. BLÅ! :D ville vara lite udda, de andra har svarta och vita. så idag har jag suttit och virkat mest hela dagen och faktiskt kommit en bit. jag var dock tvungen att lägga ifrån mig det för att åka upp till ica och handla åt mor. inhandlade även en glass :) hoho. gott såhär i sommar vädret!
sen bråttom som FAN på cykeln hem till OC! jag är sååå inlove i det programmet igen! jag slutade kolla efter att marissa dog för jag trodde inte det skulle vara lika kul men iiiiiiiiih! :) det ääger! för er som undrar så går det 16:35, eller 16:40, det är lite olika. det är 4:e säsongen som sänds... i think. jag SKA ha dom där boxarna :o men bara en kostar ju typ 600 bagis så jag tror inte jag får alla. haha! så det är OC jag är kär på nytt i för dom som undrar.
nu ska jag fortsätta virka tror jag. puwss.


svag vs stark.

tjaoaoaoa sötsaker.
jag mår inte så bra... känner mig svag, övergiven, liten och väldigt ensam. jag hatar att känna så! men jag ringde "syster", och mår faktiskt redan bättre nu. jag är bra! ah... tror jag. tack för att du alltid får mig på bra humör. det är inte lätt att tro på sig själv, när andra inte gör det. men jag är stark! jag är fin! jag är underbar! ...så ska man tänka iallafall. och jag ska göra mitt bästa.

HAHA! sitter och lyssnar på rix fm och "what is love" spelas nu... någon mer än jag som tänker på björn göra sina snygga moves på scenen?
nej, det här blir nog slutet av denna blogg... jag måste ner och sy ihop matt trasor.
först vill jag bara tacka alla som finns för mig. ni må bo långt ifrån mig,
men ni är närmast hjärtat. puss guldklimpar.

och natta, jag finns för dig gumman. var stark! jag vet att du klarar dig igenom all skit. jag tror på dig och jag stöttar dig till 110%. jag kommer alltid älska dig hjärtat! <3.

image7

du där! ah! du... du är bäst.

tråkhelg och kristian stad

tjenixen vänner.
idag är det emd eriks 25th birthday! :) hurra på dig hetnos.
hoppas du får en mysig grillkväll med pojksen!!

idag är det söndag. detta kommer bli ett MYCKET tråkigt inlägg och därför vill jag varna trötta läsare.
vad har jag gjort i helgen? jadu, i fredags gick jag i skolan, kom hem, la mig i soffan, glodde tv. i lördags sov jag LÄNGE och sedan satte jag mig vid datorn och satt där enda tills jag la mig framför tvn och glodde hela kvällen på ingenting! det var verkligen ingenting kul på tvn alls! och idag har jag gått morgonpromenix och legat i solen hela dagen. tack gode gud för solen! jag hade inte överlevt helgen utan den vill jag lova.
hur har eran helg varit? roligare än min, hoppas jag!

jag vill åka till kristian stad i helgen (som jag och sassa kallar den) ;) eller ah, jag trodde den hette så tills mamma började asgarva och sa att den hette krischangsta eller hur fasen hon uttalade den. skitsamma, dit vill jag iallafall! EMD är på kärt besök. det är en jävligt lång sträcka ifrån jävla gävle och ni vet hur fet min plånbok är? not! ...men vi får se. visst finns mirakel. någon som ska till kristianstad förresten?

nu måste jag fortsätta plugga. HEJJA EMELIE! puss på er, solstrålar.

EMD, bsb och trötthet.

godkväll plutts.
jag sa att jag skulle skriva efter måndag - idag är det onsdag. jag är lite seg men jag har inte mått så bra. i måndags blev allt fel på förmiddagen, jag var väldigt nära på att inte följa med till stockholm... men jag hade ju lagt ner 400:- på biljetten så det kändes fel att stanna hemma.
vi blev insläppta 19:30 och då körde favoritpojksen EMD igång. många EMD fans hade ståplats så det kändes som att jag var ensam på lektaren att skrika. haha! vissa kollade på mig som om jag var dum. men so what? jag är stolt fan, ett MYCKET stolt fan!
dom körde i typ 20 minuter och det var grymt! sen uppträdde nån jäkla smörsångare i 30 min, jag trodde han skulle köra EN låt! inte 10 :/ så det var lite surt och sen efter det var det paus i ytterligare 30 min. så bsb entrade scenen vid 20:50, det var SÅ kul för jag och helena fick syn på Danny och tänkte ställa oss vid ett räcke i närheten och i precis när vi var påväg ner så släcktes allt ned! HAHA! så jag såg inte var jag satte fötterna. och sen samtidigt började publiken skrika som tokar! men det var kul! konserten var äg äg äg! precis i slutet av konserten fick Danny syn på mig och kom fram. han är söt! jag behövde verkligen kramen han gav mig. tack snutt'.

jag är verkligen helt SLUT! kom hem ifrån stockholm vid 23:00 igår och jag satt uppe med mammi till 01:00 och pratade. hade saknat henne väldans mycket!
nu ska jag sova tror jag. klockan är 20:15, men vad gör man? jag måste orka med morgondagen och nationellaprov.
puss&plutt.

back street boys och sakna.

JAHA! KUL! hade precis skrivit en hel jävla blogg och så försvinner skiten. GRRR! jaja, det är väl bara att börja om. denna får dock bli kortare :p haha!
JAG SAKNAR DANNY! bra. nu har jag fått det sagt, så då vet alla det, förutom han! haha! on monday ska jag till stockholm med min syster och helena. vi ska på back street boys. fett kul! när vi köpte biljetterna för typ en månad sen hade vi ingen aning om att EMD ska vara förband. det fick jag reda på i förrgår! så nu är jag ännu mer taggad på att gå. ;)
idag har jag besökt staden med syster, hon kände att det verkligen var dags för en klippning så vi slank in på en frisörsalong. sagt och gjort, klippt och klart efter 40min. hon blev finis! sen påväg hem såg vi att wedins hade feta rean, halva priset på rean så hon gjorde 3 kap, 3 skor för 300 bagis. inte illa! jag hittade också ett par röda lackisar (dom var självklart inte på rean) så det fick vara. jag är inne i en utav mina pank-perioder. men vill någon skänka pengar så... kontakta mig på... nej, skämt och sido. jag har kommit på en sak! jag är ingen bra skämtare. jag som ville bli nästa björn gustafsson. suck...
nu ropar pappsen att smaskiga mackor är klara så I guess this is the end of the story.
skriver efter måndag. puss&puss på folket.

glad och rödhårig.

yoooooo folk! : )
jag känner att jag bloggar mer nu än förut och det är kul. ibland har man massa att skriva om, och ibland mindre. men så är livet.
skolan tar kål på mig! eller rättare sagt, jag tar kål på mig själv. jag tycker att skolan är ganska lugn. vi har några jobb ibland att göra och jag är ju så dum så jag skjuter upp allt, och nu är det bara 5 veckor kvar innan vi går på apu. heja mig! att jag aldrig lär mig någon gång. jag gör alltid så. varför? många lär sig utav sina misstag, men inte jag. det gäller väl att ge sig fan på att få det gjort! imorgon ska bli en sån dag. (ser ni, framskjutet) haha! ;) nej, men jag måste hämta hem massa papper och grejer ifrån skolan för att kunna genomföra arbeterna. någon som har tips om hur man gör skolarbeten lättare att ta tag i?
för en vecka sen idag färgade jag håret. det skulle bli BRUN/rött men blev bara rött! först fick jag en chock och sen tyckte jag faktiskt om det nån timma efter. men jag är så besviken! nu efter typ 5 tvättar så är hårbotten fortfarande röd men topparna bleknar och är typ ljusbruna. det ser hemskt ut! och det var inte permanent. det var riktig jävla hårfärg! jag ska fan klaga :p jag ska inte köpa loréal igen iallafall. den saken är säker!
jag känner mig fortfarande glad. jag är glad. såhär vill jag alltid känna! det är så underbart att vara glad. men man måste vara ledsen ibland också. nu ska jag ner och kolla tv tror jag. men bara ett litet tag för jag behöver verkligen sova också. något på tvn att rekomendera? :)


image6

så såg det ut i början... nu ser det förjävligt ut!

jag är nyförälskad i en låt som ni verkligen borde lyssna på! Laurel Music - No one wants forever.
puss&godnatt sötosar :*


prison break.

image5

take my hand and make my dreams come true.


kikade nyss på prison break. jag blir SÅ jävla trött på allt jobbig reklam. men jag tycker att det fortfarande är rätt bra. Michael är en riktig liten hottie! :)  jag måste fasen sova nu. ska upp 6 imorgon för en morgonpromenix med moder. paiiiiiiin! men det behövs verkligen. puss&natti på er.

on the road again.

skeppo'hoj!
det var ett tag sen jag skrev nu. jag har mått bra hela helgen! WO-HO! :) i fredags var jag i eskilstuna på grabbarnas (EMD's) premiär konsert. och det var helt fucking amazing! det var nog den bästa jag har varit på. alla var så jäkla taggade och draget var underbart. dessutom var Danny sockersöt! lalala. fast erik och matte var också grymt söta. detta blogg ska faktiskt inte bli längre än såhär! :o pusspåsöttfolk.

första april.

YEAH! nu funkar bloggen igen! :)
jag tänkte bara att jag skulle skriva några rader denna gång. JAG HATAR FÖRSTA APRIL! väldans många har aprillat mig idag och det är klart att dom tar mig som offer! bara för att jag är stans mest lättlurade person. tack så mycket, tack! en vacker dag när har jag blivit bättre på lurendrejeri och fått bättre fantasi ska jag ge igen, jag lovar ; )
har ni blivit lurade eller lurat någon idag
?
på fredag bär det av till eskilstuna för emd's premiär konsert! kul! jag har som vanligt stött på en massa problem på vägen men nu verkar det vara rätt lungt. peppar peppar* det kanske kommer nått skit på torsdag. nej, nu ska vi vara positiva och nanna kudde. snart är det fasen andra april! :o tiden springer och jag hinner knappt ifatt. puss&natti.

RSS 2.0