teater&krog.

tjohey! ...igen.
HAHA! somsagt så var jag, sis och helena på teatern "tintomara" idag och jag är helt DÖD! den var awesome! : ) jag förstår inte hur man som skådespelade kan vara så duktiga som dom var :o teatern vad uppdelad i två akter, i den första förstod jag verkligen inte ett skvatt men under andra så började allting sakta men säkert falla på plats. teatern jag såg innan denna måste vart "trollkaren från oz", och det var INTE igår. :p haha! massa år sen. jag tror nästan jag tycker att den här var bättre :p kanske för att jag inte har något minne utav den andra... HAHA! ni borde verkligen se den iallafall! efter teatern åkte vi till någon bar där dom köpte massa smaskiga drinkar och jag fick sitta fint med en cola. haha! jag smuttade lite på en och den va mumma! den andra skulle vara engelsk cider men den smakade bara äckel vin. uuuh! :p vitt vin... ett minne blått. HAHA! inget jag vill minnas. iallafall så åt vi också där, eftersom jag är pank tänkte jag äta för max 100 spänn. vet ni vad man fick för en 100 lapp? SOPPA! de flesta maträtterna låg runt 200. ALDRIG :p haha! aja, det var en mycket trevlig dag iallafall! :) puss&godnatt.



jag trodde inte att jag skulle klara mig utan dig, du var min andra halva.
men ärligt talat så går det utmärkt! jag behöver inte dig för att må bra.

(
bilden har ingenting att göra med texten)


image4


 jag saknar dig! <3.



ledsen vecka.

godkväll mina kära vänner.
denna lov vecka har SUGIT! ursäkta mitt fina ordspråk, men hur kul är det på en skala att ligga inne på ett påsklov i en liten soffa och snora under längre än en veckas period? jag tycker faktiskt inte att jag har förtjänat det. eller har jag? let me know isåfall! jag får ångest när jag tänker på skolan som komma skall på måndag... jag ligger SÅ efter i många ämnen och så blir jag sjuk mitt upp i allt dessutom. alla tror bara att jag skolkar så fort jag är hemma, men jag kan säga såhär: alltid när jag är hemma så har jag en anledning! en bra sådan! det kanske inte riktigt var så på grundskolan, men så är det nu. haha! imorgon ska jag på teatern "tintomara" med min syster och helena. det ska bli mycket spännande, för jag går ytterst sällan på teater. det är kul att göra något utöver det vanliga ibland.
igår umgicks jag med nicole, anna, alicia, lollo och malin hemma hos lollo med två filmer och lite gott. det var mys! super duper längesen jag träffade nicole nu! my beloved sister!
och i förrgår var jag med natta. just like old days! jag saknar allt. men det var sjukt kul :)
jag skulle kunna hålla på såhär hur länge som helst. men jag ska faktiskt inte tråka ut er mer. nu jag ska SOVA! puss&godnatt.

Måndag, eller?

hej&hopp!
jag är skapligt duktig på att blogga, right? :) men vad ska man göra när man foooortfarande sitter hemma och snorar? skulle egentligen sitta på fik med amanda och natta nu, men jag får inte gå någonstans :/ jag har funderat en hel del idag och kommit fram till att de flesta kompisarna jag har är igenom Danny! min älskade älsklingar sara&jenniepäls träffade jag ju igenom Danny, på rix festival. TACK GODE GUD! dom är mina finaste och jag hade aldrig klarat mig utan dom <3. synd bara att dom inte bor i gävle :'/ UHU! jag behöver er, tjejor! sen har vi ju katja, rebecca, tina, sassa, cicci, anna, mickis, micks, jossan, erika, ronja, mariam, mix killen, en jäkla massa folk. kan möjligtvis ha glömt någon men ni vet ju vilka ni är. jag är glad att jag har träffat er :D faktiskt riktigt glad! ni har hjälpt mig SÅ himla mycket! så jag borde kanske tacka Danny också eller? tack....
sen har jag tänkt ytterligare lite idag, HAHA! tänka sig! :o jag blir så jävla trött på världen som den är idag! man ska inte behöva röka, dricka och leka cool för att ha vänner. man ska fan få vara som man är, och bli omtyckt för det! världen är fan sjuk. man kanske borde gräva ner sig och komma upp igen om sisådär ett par 100år. eller vad säger ni? nej, nu har jag pratat färdigt för idag. puss&host.

natta, I miss you <3.

på bättringsvägen.

hej och hallå!
jag är inte rik på läsare, men jag känner ändå att jag behöver skriva av mig. nu, äntligen är jag nästintill frisk. jag har legat i soffan dag ut och dag in och hostat. har mått så jävla dåligt! så sjuk som jag var har jag inte varit på länge länge. det var inte kul att ligga i soffan på påskafton!! vi sköt upp främmandet till idag istället eftersom varken jag eller mami var särskillt pigga. snart kommer folket över :) jag måste bara springa till ica och köpa godis, känner att jag behöver ge ett påskägg till syrran och mamma! dom finns alltid där och ställer upp, och jag kan sällan köpa något till dom eftersom jag jämt och ständigt är fattig (pga av en viss Danny) men nu har jag en hundring över så... ica it is! nu måste jag gitta. puss&påsk.

äntligen!

hoj! anna hjälpte mig att sätta dit headern :) TACK! =D måste bara säga att alla inte är med där, jag ville ha med alla peeps, men det fick inte plats :p så: malin, paula, katja, carrå, rebecca ni är inte bortglömda sötingar :D <3.
ännu en sjuk dag. AH! :/ jag vill inte. min lärare tror säkert att jag skolkar eftersom jag var pigg i tisdags. aja, vad gör man? är man sjuk så är man. tror att jag har feber för jag svettas som fan :( vill gå och lägga mig, men jag kan inte sova. orkar inte skriva mer ;p GLAD PÅSK PÅ ER, KYCKLINGAR :) puss.




GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SASSA!! :D i love you.

image3

lovet på G, såklart man blir sjuk.

god "morgon" gott folk!
jag är helt slut! pallade inte med skolan i morse. åkte till doktorn vid halv 9 där dom tog typ 75 blodprov i olika fingrar ;s mitt blod brukar rinna bra, men inte denna gång, minsann. kul! jag åkte dit för att igår när jag gick hem till syster ifrån skolan började det hugga i hjärtat när jag ansträngde mig. sedan när jag kom hem till henne så var det lungt igen, eftersom vi inte ansträngde oss speciellt mycket. men sen när vi skulle gå ner på stan och ta en fika gjorde det jätteont igen och när jag andades tungt började jag hosta och fuck, kändes som hjärtat skulle hoppa ur kroppen. började dessutom bli snurrig. så vi gick saktare än gamla tanter med rullator ;p kunde inte gå fort. vi umgicks hela eftermiddagen/kvällen och hade mys med hyrfilm. skulle egentligen på dans, men det blidde inget, för jag hade ingen ork. doktorn sa iallafall att det inte var nått fel, så jag fick nån konstig medicin och det skulle tydligen gå över efter några minuter. in my dreams. även fast klockan är 14:52 så ska jag nog gå och sussa igen. jag ska fan inte vara sjuk på lovet! så är det bara! :) godnatt folket. puss på er.


image2
en frisk emelie vill jag vara.

ny blogg, ny livserfarenhet.

hej! jag har haft många bloggar, men jag kände att jag ville börja om. göra nått nytt och fräsht! :)
jag blir trött på tjejerna som tjänar en äcklig summa pengar på att skriva om när dom sitter på caféer och dricker latte? att man kan tjäna stora summor pengar genom att bära andras kläder, deras smink, genom att shoppa för 10 000 varje månad. vad är det för fantasivärld? hur många är det som har möjlighet till det? precis ALLT handlar om utséende idag. och det borde inte vara så. vad händer med våran värd, är inte insidan värt någonting idag? nej, det verkar inte så.
jag var i stockholm i lördags, skärholmen för att kika in grabbsen i EMD. en utav mina stora drömmar i livet har alltid varit att bo i stockholm (jag är en gävle-brud.) men jag blir så ledsen när jag kommer dit, det första man ser är uteliggare. jag förstår inte, vi bor i ett så pass rikt land att vi borde kunna dela med oss till dom fattiga. det är helt sjukt! jag förstår inte hur man kan låta folk leva så. det äcklar mig! och i stockholm dessutom, människor tjänar miljoner. delar ingen med sig? våran familj som precis har råd att betala räkningarna och mat skänker pengar. men inte dom rika? ska det vara så svårt? nej, nu ska jag hitt på något. suttit här hela dagen och försökt fixa min header. men ack, så data-nördig är jag inte :p puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0